Fysiofitness

Fitness is het logische antwoord op het karakter van de tijd waarin wij leven. Wij leven jachtig, onder te veel spanning, eten te veel en te vaak en hebben vooral te weinig beweging. Veel van de klachten die met fysiotherapie behandeld worden vinden hun oorzaak in dit levenspatroon. Voor veel mensen is fitness een uitstekende manier om beter om te gaan met hun bewegingsapparaat Hiermee kunnen veel klachten voorkomen worden. Maar ook en vooral mensen die na hun revalidatieperiode bij hun fysiotherapeut door willen gaan met trainen om zodoende herhaling van hun klachten te voorkomen vinden in fitness een uitstekende mogelijkheid hiertoe.

Fysioplusfit biedt de oplossing!

Veel mensen erkennen de goede eigenschappen van fitness, maar willen niet op eigen houtje fitness gaan beoefenen. Voor hen is FysioPlusFit de oplossing. Hier kunt u profiteren van de kennis en ondersteuning van een deskundige begeleider.

Fitness bij FysioPlusFit is een vorm van fitness waarbij u uw eigen doelstellingen bepaald en deze op een verantwoorde wijze bereikt. Hiermee verhoogt u uw spierkracht, vergoot u uw mobiliteit, werkt aan uw uithoudingsvermogen en bouwt u aan een betere weerstand tegen klachten en blessures. Fitness bij FysioPlusFit is niet bedoeld als eenzijdige spierontwikkeling(body-building).

FysioPlusFit is er voor iedereen!

Iedereen kan gebruik maken van de faciliteiten die FysioPlusFit biedt om te werken aan uw conditie en gezondheid, of u nu ex-patiënt, getraind of ongetraind bent. In overleg met u wordt een persoonlijk fitnessprogramma opgesteld en nauwlettend in de gaten gehouden. Dit houdt in dat tijdens de sessie wordt gekeken of het schema niet te zwaar of juist te licht voor u is. Dat betekent dat regelmatig uw vorderingen worden gemeten, uiteraard met de modernste fitnessapparatuur en computerprogramma’s.